010 203 83 38

Jouw taxateur van Berkel en Rodenrijs en omgeving.

Een goede taxateur is belangrijker dan je denkt. Zeker in de huidige woningmarkt waar prijsstijgingen maandelijkse kost zijn, is een kundige taxateur ongelooflijk belangrijk. Bijvoorbeeld om de juiste  verkoopwaarde van uw woning te kunnen bepalen.  Woongeluk makelaardij heeft met Martine een erkend taxateur in eigen huis. 

 

Om de reële vraagprijs van uw woning te bepalen heb je dus een erkend taxateur nodig. Maar wat als je een huis wilt kopen en je twijfelt aan de vraagprijs? Of als je wilt verbouwen en een hogere hypotheek nodig hebt? Of als je überhaupt een hypotheek nodig hebt. De hoogte van de hypotheek is namelijk niet alleen afhankelijk van je inkomen, maar ook van de waarde van je woning? Martine van Woongeluk kan je hiermee helpen. Ze is actief en gedreven en zij kent de buurt en de lokale markt. Heb je vragen of interesse in een taxatie. Twijfel niet, neem contact op, we reageren snel.

Betrouwbaar en gecertificeerd

Wij werken uitsluitend met validatie instituut NWWI zodat alle geldverstrekkers onze professionele rapporten zullen accepteren. Woongeluk hecht veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie omdat dit de basis is van veel kostbare beslissingen. Zeer belangrijk dus. Een taxatie kan door ons uitgevoerd worden indien het te taxeren object binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor is gelegen.

 

De bank kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden. Omdat Woongeluk Makelaardij zelf veel woningen verkoopt, hebben wij een uitstekend zicht op de recente ontwikkelingen in de markt en kunnen reeële waarden dus heel goed bepalen.

Gratis waardebepaling

Op zoek naar een waardebepaling van een makelaar die Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk op zijn duimpje kent? Het aanvragen van een oriënterend verkoopgesprek voor jouw huis in Lansingerland of omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten. Dan zijn wij aan zet. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de gratis waardebepaling.