010 203 83 38

Huis verkopen in Berkel en Rodenrijs of omgeving?

Ben jij van plan je woning te verkopen? Woon je in de omgeving Lansingerland? Dan is het tijd om kennis te maken met dé makelaar uit Berkel en Rodenrijs die woningverkoop over een andere boeg gooit. Woongeluk is geen traditionele makelaar, maar is vernieuwend in het verkopen van woningen, zeer actief op het gebied van woningmarketing en heeft een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers.

 

In een bewogen huizenmarkt waar kopers snel moeten beslissen en waar een huis al weg is voordat er bezichtigingen zijn geweest, is het heel verstandig om Woongeluk in te schakelen. De huizenmarkt is namenlijk geen loterij, maar je kunt het geluk wel een stevig handje helpen. De werkwijze waarmee Woongeluk Makelaardij huizen verkoopt, is bewezen anders.
 Daar vertellen we je graag meer over tijdens een eerste kennismaking.

 

Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. En transparantie, dat vinden wij zeer belangrijk. Wij geven duidelijk advies en zoeken van tevoren alles uit over jouw huis. Die – kosteloze – analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

Woongeluk Makelaardij:

Deskundige en enthousiaste makelaar


Maarten Trouwborst heeft ruime ervaring in de makelaardij. In de afgelopen jaren heeft hij zijn eigen identiteit en werkwijze ontwikkeld. Wat dat inhoudt? Maarten is actief, enthousiast en innovatief. Een doorzetter als het gaat om verkoop. Hij beschikt over een flinke dosis aanpassingsvermogen! Maarten verkoopt niet zomaar vier muren met een dak erop, Maarten verkoopt ‘beleving’. Een thuis, geen huis.

 

Duidelijke communicatie


Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Woongeluk evalueert met regelmaat het verkoopproces en stelt indien nodig de verkoopstrategie bij.
 De dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de eindinspectie en de overdracht van de woning.
 Ook na de overdracht houden we graag contact met je voor allerlei advies.
 

 

Verassende presentatie van de woning

Bij de verkoop van woningen draait het onder andere om de presentatie. Woongeluk besteedt hier veel aandacht aan. Professionals maken de foto’s, wij schrijven enthousiaste teksten, een verkoopanalyse, etc. Alleen de allerbeste presentatie zorgt voor het beste resultaat.

Onze werkwijze

Woongeluk start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek presenteren we de effectieve verkoopstrategie van Woongeluk Makelaardij. Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en aantrekkelijkste voorwaarden.

 

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij je als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces waarbij wij je constant op de hoogte houden.

De kracht van een lokale makelaar zit ‘m onder andere in de connecties die hij heeft, zodat hij al potentiele kopers weet voordat jouw woning te koop staat. Daarnaast kent hij ook de waarde van bepaalde buurten of juist bepaalde minpunten. Ook heeft hij een beeld van de woningprijzen in de toekomst. En dit zijn allemaal voordelen voor jou! Een makelaar met kennis van de buurt kan beter onderhandelen, weet wat reeël is en heeft altijd extra tools achter de hand.

Dé makelaar voor Lansingerland

Wij kennen
de buurt

Gratis waardebepaling

Op zoek naar een waardebepaling van een makelaar die Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk op zijn duimpje kent? Het aanvragen van een oriënterend verkoopgesprek voor jouw huis in Lansingerland of omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten. Dan zijn wij aan zet. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de gratis waardebepaling…