010 203 83 38

Jouw makelaar van Berkel en Rodenrijs en omgeving.

De afgelopen jaren is Woongeluk Makelaardij uitgegroeid tot misschien wel de beste makelaar van Lansingerland. Met een eigen identiteit en werkwijze die zich ondertussen écht heeft bewezen. Onze transparante werkwijze is gericht op de  snelle en veranderende woningmarkt. Ons streven is om mee te bewegen met de markt, maar nog meer met onze klanten. Samen tot een verbluffend resultaat komen. Daar gaan we voor!

 

Dat een huis misschien wel de grootste aankoop van je leven is, beseft Woongeluk als geen ander. Daarom willen wij er altijd voor u zijn. In de ochtend, in de avond en in het weekend. Een bord in de tuin plaatsen is één ding, maar een huis echt goed verkopen is heel wat anders. 

 

Wij zijn actief, enthousiast en altijd innovatief. Wij durven wel te zeggen dat wij experts zijn als het gaat om verkopen, taxeren en aanpassingsvermogen. Wij kennen de buurt als geen ander en kunnen daarom altijd de juiste prijs voor jou uitonderhandelen.

Welk verschil biedt Woongeluk Makelaardij.

Echt tevreden klanten, lachende gezichten en plezier tijdens het proces. Wij gaan voor een prettige ervaring en willen eigenlijk gewoon de beste zijn. Daarom verkopen wij jouw huis niet alleen, wij vermarkten het. Wij stoppen veel tijd in de presentatie van uw woning met professionele fotografie en pakkende teksten. Woongeluk Makelaardij maakt graag het verschil voor je!

Kennis maken?

Jouw woning verkopen door Woongeluk Makelaardij? Een gedegen taxatie nodig? Een droomhuis gezien? Of gewoon vragen met betrekking tot de woningmarkt?

Wij horen het graag!

Gratis waardebepaling

Op zoek naar een waardebepaling van een makelaar die Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk op zijn duimpje kent? Het aanvragen van een oriënterend verkoopgesprek voor jouw huis in Lansingerland of omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten. Dan zijn wij aan zet. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de gratis waardebepaling.