010 203 83 38

Huis aankopen in Berkel en Rodenrijs of omgeving?

Ben je op zoek naar een koophuis of heb je een fantastisch woning gezien die helemaal bij je past? Heel erg leuk natuurlijk, maar het is wel zaak verstandig aan de slag te gaan. Welkom bij Woongeluk Makelaardij, jouw aankoopmakelaar.

Het is belangrijk verstandig aan te kopen. Is een huis wel zijn vraagprijs waard? Hoeveel ruimte zit er in het prijskaartje? Zijn er nog zaken waar je niet aan gedacht hebt of zijn er misschien nog veel betere opties? Wij denken graag met je mee!

Woongeluk Makelaardij kent de huizenmarkt in Lansingerland en weet waar (voor jou) de kansen liggen. Door onze realistische kijk op zaken, kunnen wij altijd goed en onafhankelijk advies geven.

Een verkopend makelaar heeft maar één belang: het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgever (dat is de verkopende partij, niet u)! Daarom staan wij je graag bij om jouw droomhuis te kopen op een verstandige manier.

5/5

Aankoopmakelaar Woongeluk:

• Een goede aankoopmakelaar levert je juist geld op

• Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen via uniek zoeksysteem

• Bezichtigen kan soms al voordat het huis op Funda staat

• Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

• Koop geen kat in de zak door kundige expertise

• Altijd op basis van: NO CURE – NO PAY

Onze werkwijze

Bij de aankoop van jouw droomwoning begeleidt en ontzorgt Woongeluk Makelaardij je van begin tot eind.
 Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij jouw woonwensen en geven je een eerlijk advies. Wij kijken graag met je mee tijdens de (online) zoektocht en in samenspraak met jou wordt er een doordachte aankoopstrategie ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw droomwoning.

 

Vanaf de 2e bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris gaan wij met je mee. Er wordt actief onderzoek gedaan naar eventuele juridische addertjes onder het gras en bouwkundige gebreken. Bij twijfel laat Woongeluk Makelaardij het hele huis binnenstebuiten keren. Zo voorkomen we financiële verrassingen achteraf.

 

\En dankzij de samenwerking met onafhankelijke financiële planners blijven ook de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar. Voor starters én doorstromers op de woningmarkt!

De kracht van een lokale makelaar zit ‘m onder andere in de connecties die hij heeft, zodat hij al potentiele kopers weet voordat jouw woning te koop staat. Daarnaast kent hij ook de waarde van bepaalde buurten of juist bepaalde minpunten. Ook heeft hij een beeld van de woningprijzen in de toekomst. En dit zijn allemaal voordelen voor jou! Een makelaar met kennis van de buurt kan beter onderhandelen, weet wat reeël is en heeft altijd extra tools achter de hand.

Dé makelaar voor Lansingerland

Wij kennen
de buurt

Gratis waardebepaling

Op zoek naar een waardebepaling van een makelaar die Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk op zijn duimpje kent? Het aanvragen van een oriënterend verkoopgesprek voor jouw huis in Lansingerland of omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten. Dan zijn wij aan zet. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de gratis waardebepaling.