010 203 83 38

Bark 9 | Alphen Aan Den Rijn

€ 650.000,- k.k. Neem contact op
  • 200 m2 wonen
  • 113 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een watervilla met garage en ligplaats voor uw boot dan zou dit voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel C
2. Woonoppervlakte van bijna 200 m2
3. Heerlijke woonkamer met prachtig zicht op het water
4. Luxe keuken en 2 fijne badkamers
5. 2 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping
6. In het souterrain 2 slaapkamers en badkamer (ook mogelijkheid voor kantoor)
7. Schilderwerk buiten 2022
8. Oplevering begin 4e kwartaal 2024
9. Parkeren voor de deur
10. Permanent gevoel van vakantie

Kortom, een prachtige villa met grote kelder gelegen aan het water met directe verbinding naar Heimanswetering en aansluitend de Wijde Aa en het Braassemmermeer. Maar ook op fietsafstand van winkelcentrum ‘De Herenhof’, (basis)scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen!

Ruime entree met toilet en fonteintje en meterkast. Vanuit de entree toegang tot de royale living met open keuken. Wat direct opvalt zijn de prachtige raampartijen, heerlijk al dat licht. Op de vloer marmer met vloerverwarming wat een comfort. De luxe open keuken is voorzien van alle gemakken; het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Inductiekookplaat, koffiemachine, oven, vaatwasser, stoomoven, koelkast en een vriezer. Vanuit de keuken ook toegang tot een aparte ruimte met de opstelling van de cv-combiketel (Vaillant) en de wasmachine.

1e verdieping:

Op deze verdieping 2 ruime slaapkamers en de eerste badkamer. Kenmerkend van deze verdieping is de hoeveelheid bergruimte, het vult zich vanzelf. De luxe badkamer (2019) is voorzien van een inloopdouche, sun shower, wastafel, 2e toilet en een verlaagd plafond met spots. Tot slot op deze verdieping nog een heerlijk terras.

Souterrain:

Een overweldigende ruimte komt u tegemoet. Het souterrain bestaat uit 3 verwarmde ruimtes. Heel goed te gebruiken als slaapkamer of kantoor. Op deze verdieping een 2e badkamer met douchegelegenheid.

Terras:

Vanuit de woonkamer te bereiken een heerlijke terrasvlonder met prachtig zicht over het water.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 650.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 3.250,-
Aangeboden sinds20 juni 2024, 14:20
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisVilla
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar1989
Soort dakSamengesteldak