010 203 83 38

Dubbele woonlasten
garantie

“Krijg ik mijn huis wel verkocht voordat ik in mijn nieuwe woning ga?”. Deze vraag komt, gezien de verandering van de marktomstandigheden, vaker voor. Een logische vraag, want je wilt niet met dubbele woonlasten komen te zitten waardoor je in financiële problemen kan komen. Gelukkig is daar een oplossing voor! Woongeluk Makelaardij werkt nauw samen met Bureau Dubbele Woonlasten Garantie. Dé oplossing om met een gerust hart jouw droomhuis te kopen.

In het kort

Tijdens de onderhandelingen over de koop van een woning wordt Dubbele Woonlasten Garantie overeengekomen voor een periode van 1 of 2 jaar. Daarmee heb je als koper, zolang je oude huis nog niet is verkocht, de zekerheid dat (een deel van) je maandelijkse woonlasten, worden gecompenseerd door een storting op jouw rekening door de notaris. Als verkoper maak je jouw woning interessant voor een grotere doelgroep (ook de mensen die hun eigen woning nog niet hebben verkocht kunnen jouw woning kopen). Hierdoor zal jouw huis sneller verkocht worden. Zo gaan koper en verkoper zorgeloos van huis naar huis.

De voordelen

Snelheid

Als je een woning wilt kopen, kun je snel beslissen en loop je geen risico dat een ander je vóór is. Je hoeft immers niet te wachten tot je huidige woning verkocht is.

Goed onderhandelen

Je wilt je eigen woning snel verkopen. Dubbele woonlasten Garantie maakt jouw woning ook aantrekkelijk voor kopers die hun ‘oude woning’ nog niet hebben verkocht.

Gemak

Als je eerst je eigen woning verkoopt, moet je tijdelijke huisvesting zoeken.
Met Dubbele Woonlasten Garantie verhuis je maar één keer.

Financiën op orde

Zolang de garantie loopt hoef je je geen zorgen te maken over dubbele woonlasten en dat geeft rust.

Gratis waardebepaling

Op zoek naar een waardebepaling van een makelaar die Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk op zijn duimpje kent? Het aanvragen van een oriënterend verkoopgesprek voor jouw huis in Lansingerland of omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten. Dan zijn wij aan zet. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de gratis waardebepaling.