010 203 83 38

Librijesteeg 113 | Rotterdam

€ 485.000,- k.k. Neem contact op
  • 82 m2 wonen
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

Hou jij van het stadsleven en wil je wonen in het hart van Rotterdam?
Kom dan dit geweldige appartement bezichtigen!

Het 3-kamer appartement ligt op de tweede verdieping van het gebouw “The Citybuilding” en heeft een fantastisch vrij uitzicht op het marktplein aan de Binnenrotte en de Laurenskerk. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een royale woonkamer met luxe open keuken en een moderne badkamer.

Omgeving

Wonen in “The Citybuilding” is genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Het appartement ligt in het centrum nabij de Meent en de Pannekoekstraat met zijn leuke boetiekjes, koffiebars en restaurants. Een avondje uit of een hapje eten? Er is voor ieder wat wils en alles ligt op loopafstand. Tweemaal per week is er op de Binnenrotte een gezellige markt en de dichtstbijzijnde supermarkt is om de hoek. Binnen enkele minuten lopen ben je op Station Blaak waar je de trein, tram of metro kunt pakken. Verder zijn de uitvalswegen naar de A16/A20 goed bereikbaar.

Begane grond

Op de begane grond kom je via de hoofdentree in de centrale hal. Hier bevinden zich de bellentableaus en brievenbussen. De verschillende verdiepingen zijn vanuit de hal bereikbaar met de lift. De verdiepingen zijn eveneens bereikbaar met een trap.

Tweede verdieping

Via de entree kom je binnen in de hal van het appartement die toegang biedt tot iedere ruimte van de verdieping. Het gehele appartement is voorzien van PVC Laminaat. De woonkamer met open keuken is ruim en er is veel lichtinval door de ramen over de volledige breedte van het appartement. Via de dubbele schuifpui kom je op de loggia waar je al vroeg in het jaar kunt genieten van de eerste zonnestralen onder het genot van een drankje. De keuken is voorzien van alle gemakken!

De slaapkamers liggen aan de kant van de entree. De moderne badkamer is voorzien van een royale inloopdouche en 2 wastafels. Er is een apart toilet in dezelfde stijl als de badkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Algemeen
– Bouwjaar 2003
– Woonoppervlakte 82,3 m²
– Inhoud 245 m³
– Aparte berging van ca. 6 m² (2e verdieping)
– Mogelijkheid een parkeerplaats te huren of te kopen
– Gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig
– Stadsverwarming
– Actieve goed functionerende VvE, maandelijkse bijdrage € 243,-
– Gelegen op erfpacht, looptijd tot 28 februari 2099, canon afgekocht tot 28 februari 2050
– Oplevering kan snel

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 485.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 5.915,-
Aangeboden sinds9 november 2023, 10:20
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning
Soort bouwAppartement
Bouwjaar2003
Soort dakPlatdak