010 203 83 38

Groene Loper 44 | Bleiswijk

€ 650.000,- k.k. Neem contact op
  • 140 m2 wonen
  • 223 m2 perceel
  • 5 slaapkamers

Omschrijving

Woongeluk in Optima Forma! Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige hoekwoning nabij het gezellige centrum van Bleiswijk; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A (12 zonnepanelen 2020)
2. Woonoppervlakte van 140 m2
3. Uitgebouwde woonkamer met prachtige raampartijen
4. Keuken en badkamer zijn top
5. 5 slaapkamers
6. Prachtige aangelegde achtertuin op het zuidwesten
7. Schilderwerk buiten 2023
8. Oplevering begin 4e kwartaal 2024

Kortom, een riante, zó te betrekken hoekwoning in één van de meest aantrekkelijke woonwijken van Bleiswijk.

Entree woning; hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de ruime living. Op de vloer ligt prachtig eiken. Bij binnenkomst vallen direct de grote ramen op; heerlijk al dat licht. Aan de voorzijde open keuken. Het ontbreekt u hier aan helemaal niets, aan alles is gedacht. 5 pits gaskookplaat, vaatwasser (2024) oven, magnetron, koelkast en een vriezer. Het geheel is afgewerkt met een kunststof blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van royale inloopdouche, dubbele wastafel, verwarmde spiegel, designradiator en een verlaagd plafond met spots. Ook is er vloerverwarming aanwezig, wat een comfort.

Tweede verdieping:

Dit is echt de bonus van de woning. Van oorsprong is deze verdieping volledig open; nu zijn er 2 ruime slaapkamers met dakkapellen gecreëerd. Tot slot is er naast de aparte wasruimte met opstelling van de cv-combiketel (Intergas 2008) nog een vliering aanwezig.

Tuinen:

De voor- en achtertuin zijn bijzonder smaakvol aangelegd en ingericht. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een berging. Vanuit de voortuin is berging 2 bereikbaar, ideaal te gebruiken voor uw fiets of scooter.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 650.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.643,-
Aangeboden sinds29 mei 2024, 13:52
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2008
Soort dakSamengesteldak