010 203 83 38

Spinel 4 | Berkel En Rodenrijs

€ 450.000,- k.k. Neem contact op
  • 114 m2 wonen
  • 151 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Op zoek naar Woongeluk gecombineerd met een leuke tussenwoning in de Edelsteenbuurt! Dit zou zomaar de woning voor u kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden van deze woning:

1. Woonoppervlakte van 114 m2
2. Heerlijke lichte woonkamer met open keuken
3. Keurige badkamer
4. 4 slaapkamers
5. Ruime achtertuin gelegen op het zuidwesten
6. Parkeren op eigen terrein
7. Oplevering kan per direct

Kortom een leuke eengezinswoning met perfecte ligging nabij het centrum, winkels en scholen!

Entree, aan de voorzijde de inpandige berging, toilet met fonteintje en toegang tot de tuingerichte woonkamer met trapkast. Bij binnenkomst vallen direct de grote ramen op, heerlijk al dat licht. Aan de voorzijde is de open keuken gelegen en deze is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast en een vaatwasser.

Eerste verdieping:

Vanuit de entree te bereiken. Aan de achterzijde 2 slaapkamers en aan de voorzijde de derde slaapkamer en badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping:

Een ruime voorzolder met opstelling van de cv-combiketel (AWB) en wasmachine. Tot slot op deze verdieping de 4e slaapkamer. Kenmerkend voor deze verdieping is de hoeveelheid bergruimte.

Achtertuin:

Wat een heerlijke ruime achtertuin, heerlijk gelegen in de zon! Ook fijn dat er een achterom aanwezig is.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 450.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 3.947,-
Aangeboden sinds26 april 2024, 15:03
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar1983
Soort dakZadeldak