010 203 83 38

Simon Vestdijksingel 47 | Berkel En Rodenrijs

€ 800.000,- k.k. Neem contact op
  • 141 m2 wonen
  • 224 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 800.000,– k.k. Als u zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige 2 kapper met garage in de Gouden Buurten dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A (hybride warmtepomp)
2. Woonoppervlakte van 141 m2
3. Volledige woning is voorzien van vloerverwarming
4. Uitgebouwde woonkamer met schuifpui deuren naar de tuin
5. Fijne keuken en badkamer
6. 3 slaapkamers en een zolder met mogelijkheden
7. Parkeren op eigen terrein (3 auto’s)
8. Schilderwerk buiten 2024
9. Oplevering eind 4e kwartaal 2024

Kortom, een riante, zó te betrekken, 2 onder 1 kapwoning met fantastische ligging in de populaire woonwijk ‘de Gouden Uilbuurt’.

Indeling:

Entree woning; hal met meterkast; toilet met fonteintje en toegang tot de ruime living. Wat een heerlijke ruimte om te verblijven. Wat direct opvalt zijn de grote ramen, heerlijk al dat licht. Aan de voorzijde is de open keuken; het ontbreekt u hier helemaal aan niets. 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron en een vaatwasser. Het geheel is afgewerkt met een granieten blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is over de gehele breedte. De volledig betegelde badkamer is keurig afgewerkt en is van een royale inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet en een verlaagd plafond met spots.

Tweede verdieping:

Wat een heerlijke verdieping. Een prachtige open verdieping met dakkapel en dakraam. Zonder heel veel moeite kunnen hier 2 extra kamers worden gerealiseerd. Tot slot op deze verdieping de opstelling van de hybride warmtepomp en de wasmachineaansluiting.

Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin is keurig aangelegd en is gelegen op het zuidoosten. Ook fijn dat de voorbereiding er is voor een laadpunt.

Bijzonderheden:

Het uitgangspunt van de Gouden Buurten is de combinatie van dorpse charme en stedelijk comfort. De Gouden Buurten is een wijk waar uw kinderen voldoende plekken hebben om te spelen. De voor de wijk karakteristieke polderwegen met hun sloten en bomenrijen moeten vooral ruimte bieden voor fietsen en spelen.
Naast het dorpse groen heeft u alle nodige voorzieningen, zoals scholen en winkels in het Gouden Hart binnen handbereik. De steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand door de Randstadrail. De Gouden Buurt combineert het beste van stad en land.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 800.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 5.674,-
Aangeboden sinds31 mei 2024, 13:28
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2016
Soort dakZadeldak