010 203 83 38

Havenstraat 43 | Berkel en Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 113 m2 wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Op zoek naar Woongeluk in Meerpolder aan de Havenstraat! Een heerlijk comfortabel huis en voorzien van alle gemakken. Dit zou zomaar de volgende woning voor u kunnen zijn.

Hierbij alvast de bijzonderheden:

1. Top afgewerkt, zowel binnen als buiten
2. Keurige keuken en badkamer
3. Aan daglicht geen gebrek, wat een licht
4. 2 overdekte parkeerplaatsen
5. Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 137,47
6. Oplevering in overleg

Kortom een leuke, zó te betrekken, niet-standaard woning met goede ligging in de populaire woonwijk ‘Meerpolder’.

Entree woning; Comfortabele woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan alles is gedacht; Quooker, magnetron, hete luchtoven, koelkast, vaatwasser en een frituur! Het geheel is afgewerkt met een granieten blad. Daarnaast een praktische bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting. Vanuit de bijkeuken toegang tot de 2 afgesloten parkeerplaatsen. Tot slot op deze verdieping het toilet met fonteintje.

Eerste verdieping

Wat een heerlijkheid is deze ruimte! Licht en voorzien van een plavuizenvloer. Aan de achterzijde toegang tot het zonnige dakterras (zuidwesten), middels openslaande deuren.

Tweede verdieping

Aan de voorzijde 2 ruime slaapkamers en aan de achterzijde de 3e slaapkamer en badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een aparte douchecabine, zwevend toilet en niet te vergeten de designradiator.

Over de buurt:

Wie er graag op uittrekt in de frisse buitenlucht zit goed in Meerpolder. De opzet is ruim en groen en er zijn genoeg plekken waar gespeeld kan worden. Het is een veilige en rustige leefomgeving. De bereikbaarheid van de wijk is zowel met openbaar vervoer (RandstadRail) als de auto optimaal met de verschillende uitvalswegen naar Rotterdam, Delft en Zoetermeer.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 490.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.336,-
Aangeboden sinds4 december 2023, 15:12
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2003
Soort dakPlatdak