010 203 83 38

Rembrandtlaan 12 | Bergschenhoek

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 108 m2 wonen
  • 151 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 500.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige eengezinswoning gelegen in een aantrekkelijke woonwijk van Bergschenhoek, dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel B (12 zonnepanelen februari 2023)
2. Grotendeels voorzien van elektrische rolluiken
3. Heerlijke woonkamer grote raampartijen
4. Luxe keuken en badkamer (april 2022)
5. 4 ruime slaapkamers
6. Elektrische installatie volledig vernieuwd (april 2022)
7. Achtertuin is gelegen op het zuidwesten
8. Schilderwerk buiten (augustus 2023)
9. Parkeren op eigen terrein (2 auto’s)
10. Oplevering begin 4e kwartaal 2024

Kortom, een hele ruime woning gelegen in de directe nabijheid van het Annie M.G. Schmidtpark, zwembad de Windas, speeltuin Floddertje maar ook basisscholen, winkels en uitvalswegen.

Entree, ruime hal met meterkast, toilet met fonteintje, opstelling cv-combiketel (Intergas 2019) en toegang tot de ruime woonkamer. Wat een heerlijke ruimte om te verblijven, op de vloer liggen plavuizen en de grote ramen aan de achterzijde zorgen voor veel daglichttoetreding. Let ook op de wanden en plafond, deze zijn strak gestuukt. Aan de voorzijde is de luxe open keuken. Deze is voorzien van alle gemakken; het ontbreekt u hier aan helemaal niets! Inductie kookplaat, Quooker, vaatwasser, combioven, koelkast en een vriezer. Het geheel is afgewerkt met kunststoffen blad. Tot slot is er nog een ruime trapkast.

Eerste verdieping

Vanuit de entree te bereiken. Aan de achterzijde treft u de eerste slaapkamer (voorheen 2 kamers); deze is over de gehele breedte en voorzien van airconditioning (juli 2022). Aan de voorzijde treft u de tweede slaapkamer en de badkamer. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een royale inloopdouche en een dubbele wastafel. Tot slot is er een apart toilet.

Tweede verdieping

Op deze verdieping 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast met wasmachineaansluiting. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 2 dakramen, wat een heerlijke kamer. Ook heel praktisch zijn de knieschotten.

Achtertuin

De achtertuin is zowel vanuit de woning als via een achterom te bereiken. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en heeft een stenen berging. Wat fijn dat er een elektrisch zonnescherm aanwezig is.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 500.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.630,-
Aangeboden sinds15 maart 2024, 07:40
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar1998
Soort dakPlatdak