Wij helpen je ! DROOMHUIS
GEZIEN?
Woongeluk als aankoopmakelaar

U bent op zoek naar een koophuis, dan zijn er voldoende mogelijkheden om huizen te zoeken en bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een huis vindt die voldoet aan uw eisen en wensen?

 

Belangrijk is: verstandig aankopen. Waar is het leuk wonen? Is een huis zijn vraagprijs waard? Hoeveel ruimte zit er in het prijskaartje? Wij kennen de huizenmarkt in Lansingerland, weten waar voor u de kansen liggen, hebben een realistische kijk op de situatie en geeft u onafhankelijk advies.

 

Het is menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn.
 Een verkopend makelaar heeft maar één belang: het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgever (dat is de verkopende partij, niet u)!

 

Bij de aankoop van uw droomwoning begeleidt en ontzorgt Woongeluk Makelaardij u van begin tot eind.
 Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en geven u een realistisch advies. Wij kijken graag met u mee tijdens de (online) zoektocht en in samenspraak met u wordt er een doordachte aankoopstrategie ontwikkeld. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw droomwoning.

 

Vanaf de 2e bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris gaan wij met u mee. Er wordt actief onderzoek gedaan naar eventuele juridische addertjes onder het gras en bouwkundige gebreken. Bij twijfel laat Woongeluk Makelaardij het hele huis binnenstebuiten keren. Zo voorkomen we financiële verrassingen achteraf.

 

En dankzij de samenwerking met onafhankelijke financiële planners blijven ook de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar. Voor starters én doorstromers op de woningmarkt!

 


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?