010 203 83 38

Frans Halslaan 88 | Bergschenhoek

€ 550.000,- k.k. Neem contact op
  • 124 m2 wonen
  • 128 m2 perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 550.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige en goed onderhouden eengezinswoning gelegen in één van de populaire woonwijken ‘de Oosteindsche Acker’ dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A
2. Heerlijke uitgebouwde woonkamer
3. Luxe keuken en badkamer
4. 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid voor 4
5. Heerlijke tuin op het noordwesten
6. Schilderwerk 2024
7. Gelegen in een autoluwe straat met speeltuintje
8. Oplevering 1e kwartaal 2025

Kortom, een leuke, zó te betrekken woning in een aantrekkelijke woonwijk nabij scholen, winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Entree, modern toilet met fonteintje, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de entree toegang tot de ruime living. Wat direct opvalt zijn de grote ramen die voor veel daglicht zorgen. Maar let ook op de wanden en plafond, deze zijn strak gestuukt. Op de vloer prachtig PVC. Aan de voorzijde is de luxe open keuken, het ontbreekt u hier aan helemaal niets; deze is voorzien van een 5 pits gaskooplaat, combioven en een vaatwasser. Het geheel is afgewerkt met een kunststof blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping 2 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet. De master bedroom is over de gehele breedte en is voorzien van een vaste kastenwand en rolluiken. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, badkamermeubel en een verlaagd plafond met spots. Tot slot het aparte toilet met fonteintje.

Tweede verdieping:

Wat is dit een geweldige verdieping om te verblijven. Van oorsprong is deze verdieping open. Nu zijn er 2 dakkapellen en een slaapkamer gerealiseerd. Zonder heel veel moeite is er nog een extra slaapkamer te realiseren. Kenmerkend is ook de hoeveelheid bergruimte. Tot slot treft u hier naast de wasmachineaansluiting de opstelling van de cv-combiketel (Remeha 2016).

Achtertuin:

Wat een heerlijke diepe achtertuin met achterom. Het is keurig aangelegd en gelegen op het zonnige noordwesten. Ook is er een stenen berging met elektriciteit.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 550.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.435,-
Aangeboden sinds26 september 2024, 11:24
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar1998
Soort dakZadeldak