010 203 83 38

Streksingel 85 | Rotterdam

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 61 m2 wonen
  • 1 slaapkamer

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 325.000,– k.k. Geweldig luxe wonen met vrij uitzicht over een prachtige groene singel en de skyline van Rotterdam, gelegen in het hart van Hillegersberg, Woongeluk verzekerd!

Deze woning is compleet verbouwd en is o.a. voorzien van nieuw stucwerk, luxe badkamer en een luxe keuken v.v. inbouwapparatuur waaronder een Siemens combi-oven, Miele keramische kookplaat en afzuiging, Quooker, koelkast en Siemens vaatwasser. Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een woonoppervlakte van ca. 61m² en een plafondhoogte van ca. 2.77m. De royale en lichte woonkamer biedt vrij uitzicht over de prachtige groene singel en de skyline van Rotterdam.

Dit appartement is aantrekkelijk voor zowel de jongere als oudere doelgroep. Het appartement is gelijkvloers en bereikbaar via een lift. De locatie is geweldig. Gezellige restaurants, cafés en winkels direct om de hoek. Op loopafstand bevinden zich de Jachthaven, Bergse plassen en het Bergse bos. Dit alles op een kwartiertje fietsen van Rotterdam centrum!” De ligging in het hart van Hillegersberg aan de Bergse plassen, tegenover de toegang tot het Prinsenmolenpark, binnen 100 meter van een rechtstreekse tramverbinding naar Rotterdam Centraal station en op loopafstand van alle benodigde voorzieningen, gezellige eet- en drinkgelegenheden en de winkels aan de Bergse Dorpsstraat en Weissenbruchlaan, maakt deze locatie zeer uniek!

Indeling: Gesloten portiek voorzien van bellenplateau met videophone en lift. 2e Verdieping: Een gezamenlijke hal; Entree; Gang met meterkast een ruime inloopkast; Lichte en ruime woonkamer met fantastisch uitzicht; Luxe keuken inbouwapparatuur; Luxe nieuwe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Slaapkamer I met een heerlijk balkon gelegen op het zuiden. Algemeen: Portiek met lift; Verwarming middels blokverwarming en warm water middels boiler; Geheel vernieuwde en luxe badkamer; De hele woning is gestuukt; Vernieuwde horizontale en verticale standleidingen (2022); Gehele appartement is voorzien van luxe laminaat; Balkon op het zuiden; Ruime berging in de onderbouw; Bouwjaar 1969; Woonoppervlak ca. 61m2; Inhoud ca. 213m3; Asbestclausule van toepassing; Er is een actieve en financieel gezonde VvE; VvE bijdrage € 149,06 + € 60,- voorschot stookkosten per maand; oplevering kan per direct.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 5.328,-
Aangeboden sinds26 februari 2024, 14:55
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning
Soort bouwAppartement
Bouwjaar1969
Soort dakPlatdak