010 203 83 38

Söderblomplaats 342 | Rotterdam

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 55 m2 wonen
  • 55 m2 perceel
  • 1 slaapkamer

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 225.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtig afgewerkt 2 kamer appartement gelegen in een keurig verzorgd appartementencomplex; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel C
2. Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 176,83 (exclusief € 95,– voorschot stookkosten)
3. Gelegen op de eerste woonlaag met berging in de onderbouw
4. Woonoppervlakte van 55 m2
5. Balkon gelegen op het zuiden
6. Keurige keuken en badkamer
7. Ruime slaapkamer
8. Oplevering kan per direct

Kortom, een zó te betrekken appartement in een aantrekkelijke woonwijk nabij de winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatievoorzieningen.
U komt binnen middels een afgesloten entree met intercom, lift en trappenhuis.

Eerste verdieping:

Entree, keurige keuken met alle denkbare inbouwapparatuur, het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een combimagnetron. Op de vloer plavuizen. Vanuit de keuken loopt u door naar de ruime tussenhal met daaraan de andere vertrekken. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ruime douche en een wastafel. Aan de voorzijde treft u de slaapkamer, deze is voorzien van een vaste kastenwand. De woonkamer is over de gehele breedte van het appartement, wat een hoeveelheid licht komt er door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer ook toegang tot het keurig verzorgde balkon, heerlijk gelegen in de zon.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.091,-
Aangeboden sinds4 januari 2024, 18:46
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementGalerijflat
Soort bouwAppartement
Bouwjaar1972
Soort dakPlatdak