010 203 83 38

Wollebrand 77 | Pijnacker

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 79 m2 wonen
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

Het mooiste antwoord op al uw woonwensen. Wonen op de 2e verdieping van dit kleinschalige appartementencomplex staat voor rust, ruimte en volop woongeluk.
Met trots presenteren wij u dit fijne 3-kamerappartement. Wilt u genieten van het sfeervolle Pijnacker en zoekt u een appartement zonder te hoeven klussen? Dan nodigen wij u van harte uit om de Wollebrand 77 geheel vrijblijvend te bezichtigen.

Indeling: Begane grond: Gemeenschappelijke entree met de postbussen en met toegang tot de berging en lift. 2e Verdieping: Hal entree met het toilet. Heerlijke, lichte woonkamer met grote raampartijen waardoor u kunt genieten van een fijn uitzicht.

De moderne, open, in hoekopstelling geplaatste keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vaatwasmachine, gaskookplaat, heteluchtoven, magnetron en een afzuigkap. Twee keurig afgewerkte slaapkamers van respectievelijk ca. (385 x 371 cm.) en (385 x 227 cm.).

De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel, bubbelbad en de wasmachine aansluiting. Diversen: -Bijdrage actieve VvE € 198,– per maand; -Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (nr. 77); -Voorzieningen zoals de Randstadrail en wijkwinkelcentrum zijn in de directe omgeving; -Berging op de begane grond van ca. 5 m2, tevens geschikt voor het stallen van een motor of scooter; -Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer; -Oplevering: in overleg;

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 350.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.430,-
Aangeboden sinds2 november 2023, 11:46
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning
Soort bouwAppartement
Bouwjaar2004
Soort dakPlatdak