010 203 83 38

Roland Holstlaan 818 | Delft

€ 275.000,- k.k. Neem contact op
  • 74 m2 wonen
  • 84 m2 perceel
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 275.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtig afgewerkt 3 kamer appartement gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel B
2. Gelegen op de 6e woonlaag met ruime berging in de onderbouw
3. Woonoppervlakte van 75 m2
4. Balkon over de gehele breedte van de woning, gelegen op het zuiden
5. Keurige keuken en badkamer
6. 2 ruime slaapkamers
7. Aparte bergruimte / washok naast voordeur
8. VVE met een maandelijkse bijdrage van € 327,- (inclusief €75,- voorschot stookkosten)
9. Oplevering kan snel

Kortom, een riante, zó te betrekken appartement in een aantrekkelijke woonwijk op loopafstand van diverse winkels (waaronder winkelcentrum De Hoven), scholen, openbaar vervoer (o.a. NS-station Delft-Zuid) en uitvalswegen in de buurt. De gezellige binnenstad van Delft en de TU-wijk liggen op fietsafstand.
U komt binnen middels een afgesloten entree met video-intercom, en een lift en trappenhuis leiden naar de overloop met twee appartementen per verdieping.

6e verdieping:

Ruime entree met daaraan alle vertrekken, te beginnen met de keuken aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser (2 persoons). Warm water voorziening is middels een elektrische boiler (eigendom). Naast de keuken bevind zich de 1e ruime slaapkamer. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen, en bij binnenkomst vallen direct de grote ramen op (heerlijk al dat licht), met twee openslaande deuren naar het balkon. Let ook op de wanden, deze zijn strak gestuukt. Vanuit de woonkamer ook toegang tot de ruime 2e slaapkamer, hier zijn de wanden ook gestuukt. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Tot slot is er nog een toilet met fonteintje.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 275.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 3.716,-
Aangeboden sinds9 mei 2024, 08:55
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning
Soort bouwAppartement
Bouwjaar1967
Soort dakPlatdak