010 203 83 38

Zilvergracht 26 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 172 m2 wonen
  • 183 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 800.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige maar ook ruime woning dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A+ (8 zonnepanelen mei 2023)
2. Woonoppervlakte van meer dan 170 m2
3. Uitgebouwde woonkamer met luxe open keuken
4. 2 badkamers, waarvan 1 in 2022 is geplaatst
5. 4 ruime slaapkamers
6. 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
7. Schilderwerk buiten 2021
8. Oplevering begin 2025

Kortom, een riante, zó te betrekken grachtenwoning in jaren 30 stijl gelegen in de aantrekkelijke woonwijk ‘Gouden Uilbuurt’.

Entree, ruime entree met meterkast, toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Deur naar de riante living met aan de voorzijde het ruime woongedeelte. Wat direct opvalt zijn de prachtige raampartijen, heerlijk al dat licht. De luxe open keuken met werkeiland is aan de achterzijde gelegen en het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Quooker, fornuis met 6 pitten, 2 ovens, grill, bordenwarmkast, vriezer, koelkast, apothekerskast en een Le Mans kast. Het geheel is afgewerkt met een granieten blad. De volledige begane grond is voorzien van een eiken vloer (2023 geschuurd en geolied).

Eerste verdieping:

Vanuit de entree te bereiken. Op deze verdieping 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een mooie erker, deze zorgt voor veel daglicht in de kamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een 2e toilet. Deze verdieping is voorzien van een eiken vloer.

Tweede verdieping:

Wat een overweldigende ruimte op deze verdieping. Dit is echt de bonus van de woning. Een heerlijke verdieping met een slaapkamer en badkamer ensuite. Om het hoofd koel te houden is er airconditioning aanwezig. De badkamer is pure luxe en is voorzien van een royale inloopdouche, dubbele wastafel, design ligbad, 3e toilet en een verwarmde spiegel. Ook fijn dat er vloerverwarming aanwezig is, wat een comfort. Daarnaast is er nog een aparte wasruimte met keukenblok de opstelling van de cv-combiketel (Intergas 2009) en de wasmachine.

Achtertuin:

De achtertuin is zowel vanuit de woning als middels een achterom te bereiken. De tuin is keurig aangelegd en gelegen op het zonnige noordoosten. De tuin is voorzien van een stenen berging met elektriciteit.

Over de buurt:

Het uitgangspunt van de Gouden Buurten is de combinatie van dorpse charme en stedelijk comfort. De Gouden Buurten is een wijk waar uw kinderen voldoende plekken hebben om te spelen. De voor de wijk karakteristieke polderwegen met hun sloten en bomenrijen moeten vooral ruimte bieden voor fietsen en spelen.
Naast het dorpse groen heeft u alle nodige voorzieningen, zoals scholen en winkels in het Gouden Hart binnen handbereik. De steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand door de Randstadrail. De Gouden Buurten combineert het beste van stad en land.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 800.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.651,-
Aangeboden sinds26 juni 2024, 12:48
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2009
Soort dakSamengesteldak