010 203 83 38

Valkenhof 16 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 113 m2 wonen
  • 128 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 425.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een goed onderhouden 2 kapper in een aantrekkelijke woonwijk met ruimte; zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel C
2. Woonoppervlakte van bijna 115 m2
3. Heerlijk tuingerichte woonkamer met open keuken
4. 3 ruime slaapkamers en een zolder met mogelijkheden
5. Ruime achtertuin berging
6. Oplevering vanaf januari 2024
7. Van harte welkom!

Kortom een riante, zó te betrekken woning met aantrekkelijke ligging in een kindvriendelijke omgeving.

Entree woning: ruim entree met meterkast, toilet met fonteintje. Toegang tot de ruime woonkamer, wat direct opvalt zijn de grote ramen, heerlijk al dat licht. Op de vloer plavuizen met vloerverwarming. De open keuken is ruim van opzet en is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, combimagnetron en een vaatwasser. Het geheel is afgewerkt met een granieten blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping treft u aan de achterzijde 2 slaapkamers en aan de voorzijde de 3e slaapkamer en badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kastenwand. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een doucheruimte, 2e toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:

Dit is de bonus van de woning, wat een ruimte. Nu is de zolder volledig open. Zonder heel veel moeite kunnen hier 1 of 2 extra kamers worden gerealiseerd. Er zijn 2 dakramen aanwezig. En kenmerkend voor deze verdieping is de hoeveelheid bergruimte. Op deze verdieping treft u ook de cv-combiketel aan.

Achtertuin:

De goed onderhouden achtertuin is heerlijk gelegen in de zon en is voorzien van een houten berging met elektriciteit. Ook fijn dat er een elektrische zonwering is.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 425.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 3.761,-
Aangeboden sinds27 oktober 2023, 09:31
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar1981
Soort dakZadeldak