010 203 83 38

Seth Gaaikemastraat 10 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 140 m2 wonen
  • 151 m2 perceel
  • 6 slaapkamers

Omschrijving

Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige afgewerkte tussenwoning in de Gouden Buurten; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A+++ (14 zonnepanelen en meerdere airconditioningsystemen aanwezig)
2. Volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
3. Hybride warmtepomp aanwezig (eigendom)
4. Woonoppervlakte van 140 m2
5. Keuken en badkamer zijn top
6. 5 slaapkamers en een werkkamer
7. Prachtig aangelegde voor- en achtertuin
8. Oplevering medio 1e kwartaal 2024
9. Van harte welkom!

Kortom, een riante, zó te betrekken woning in één van de meest aantrekkelijke woonwijken van Berkel en Rodenrijs, de Gouden Buurten!
Entree woning; hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de ruime uitgebouwde woonkamer. Bij binnenkomst vallen direct de grote ramen op, heerlijk al dat licht. De open keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van alle gemakken. Inductie kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, stoomoven en een koelkast met vriezer. Het geheel is afgewerkt met een kunststof blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, designradiator, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:

Op deze verdieping 2 ruime slaapkamers en een werkkamer. De slaap- en werkkamer zijn voorzien van een dakkapel (over de gehele breedte) Tot slot een aparte ruimte met opstelling van de wasmachine en warmtepomp. Tot slot is er nog een ruime vliering.

Tuinen:

De voor- en achtertuin zijn bijzonder smaakvol aangelegd en ingericht. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een houten berging met elektriciteit.

Over de buurt:

Het uitgangspunt van de Gouden Buurten is de combinatie van dorpse charme en stedelijk comfort. De Gouden Buurt is een wijk waar uw kinderen voldoende plekken hebben om te spelen. De voor de wijk karakteristieke polderwegen met hun sloten en bomenrijen moeten vooral ruimte bieden voor fietsen en spelen.
Naast het dorpse groen heeft u alle nodige voorzieningen, zoals scholen en winkels in het Gouden Hart binnen handbereik. De steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand door de Randstadrail. De Gouden Buurten combineert het beste van stad en land.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 635.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.536,-
Aangeboden sinds21 oktober 2023, 11:20
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2018
Soort dakZadeldak