010 203 83 38

Pollux 66 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 115 m2 wonen
  • 80 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een fijne eengezinswoning in een aantrekkelijke woonwijk nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel C
2. Heerlijke tuingerichte woonkamer
3. Fijne keuken en badkamer
4. 4 ruime slaapkamers
5. Active VVE met een maandelijkse bijdrage van € 194,–
6. Oplevering 4e kwartaal 2024
7. Van harte welkom!

Kortom, een heerlijke woning in een kindvriendelijke wijk nabij alle voorzieningen; Woongeluk verzekerd!

Entree woning met meterkast; toilet met fonteintje en toegang tot de tuingerichte woonkamer, wat direct opvalt zijn de grote ramen, heerlijk al dat licht. Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd; deze is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en een stoomoven. Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui de achtertuin te bereiken. De vloer is keurig afgewerkt met een laminaat vloer.

1e verdieping:

Op deze verdieping 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kastenwand en 2 dakramen met zonwering. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel en een 2e toilet. Let ook op het plafond deze is verlaagd en voorzien van spots.

2e verdieping:

Dit is echt de bonus van de woning. Een heerlijke verdieping om te verblijven en voorzien van 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafel en een dakraam met zonwering. In de slaapkamer aan de voorzijde treft u ook de wasmachineaansluiting aan. Tot slot op deze verdieping de opstelling van de cv-combiketel (Intergas 2008).

Achtertuin:

De vrij gelegen achtertuin is ook via een achterom te bereiken. De achtertuin is voorzien van een houten berging.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 375.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 3.261,-
Aangeboden sinds26 juni 2024, 08:36
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar1973
Soort dakLessenaarsdak