010 203 83 38

Louis D'orlaan 32 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 142 m2 wonen
  • 138 m2 perceel
  • 5 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 650.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige eengezinswoning in de Gouden Buurten; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A (8 zonnepanelen)
2. Woonoppervlakte van meer dan 140 m2
3. Uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de achtertuin
4. Keuken en badkamer zijn top
5. 5 ruime slaapkamers
6. Oplevering in overleg

Kortom, een riante, zó te betrekken woning in één van de meest aantrekkelijke woonwijken van Berkel en Rodenrijs, de Gouden Buurten!

Entree woning; hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de ruime living. Op de vloer prachtig PVC met vloerverwarming. Let ook op het plafond; strak gestuukt. En dan de open keuken aan de voorzijde; dit is ook één van de eyecatchers van de woning. Aan alles is gedacht; het ontbreekt u hier aan helemaal niets, inductie kookplaat, vaatwasser, combioven, vriezer en een koelkast. Het geheel is afgewerkt met een composiet blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een badkamermeubel.

Tweede verdieping:

Wat is dit een geweldige ruimte. De zolder is van oorsprong open; nu zijn er 2 slaapkamers, aparte wasruimte en een vliering gerealiseerd. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof dakkapellen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een entresol. In de aparte wasruimte treft u ook de opstelling aan van de cv-combiketel (Intergas 2018).

Tuinen:

De achtertuin is heel royaal en is gelegen op het noordoosten en is voorzien van een houten berging met elektriciteit. En de bonus is een geïntegreerde trampoline! Wat een feest.

Over de buurt:

Het uitgangspunt van de Gouden Buurten is de combinatie van dorpse charme en stedelijk comfort. De Gouden Buurt is een wijk waar uw kinderen voldoende plekken hebben om te spelen. De voor de wijk karakteristieke polderwegen met hun sloten en bomenrijen moeten vooral ruimte bieden voor fietsen en spelen.
Naast het dorpse groen heeft u alle nodige voorzieningen, zoals scholen en winkels in het Gouden Hart binnen handbereik. De steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand door de Randstadrail. De Gouden Buurten combineert het beste van stad en land.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 650.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.577,-
Aangeboden sinds23 mei 2024, 11:32
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2018
Soort dakZadeldak