010 203 83 38

Koegelwieckplantsoen 34 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 168 m2 wonen
  • 160 m2 perceel
  • 5 slaapkamers

Omschrijving

Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige, ruime eengezinswoning in de aantrekkelijke woonwijk ‘Rodenrijse Zoom’ zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A (28 zonnepanelen)
2. Uitgebouwde woonkamer met prachtig zicht op het water
3. Keurige keuken en luxe badkamer
4. 5 slaapkamers
5. Parkeren op eigen terrein (2 auto’s)
6. Oplevering 4e kwartaal 2024

Kortom, een royale, zó te betrekken woning met fantastische ligging in de directe nabijheid van het Annie MG Schmidtpark.

Entree, ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, deur naar de inpandige berging, toilet met fonteintje, meterkast en deur naar de riante living. Wat een prachtige ruimte is dit, heerlijk breed en heel veel daglicht door de prachtige schuifpui. Op de vloer een hard houten vloer en let ook op de wanden en plafond, deze zijn strak gestuukt. De sfeervolle houtkachel maakt het geheel af. Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd; aan alles is gedacht. Er is o.a. een 6 pits SMEG kookplaat met oven, vaatwasser en een SMEG koelkast met vriezer. Het geheel is afgewerkt met een composiet blad.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping heel veel ruimte. Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer gelegen; de mogelijkheid is er om deze kamer te vergroten. Aan de achterzijde nog 2 slaapkamers. De luxe badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een verlaagd plafond met spots. Tot slot treft u het separate toilet aan met fonteintje.

Tweede verdieping:

Wat is dit een geweldige verdieping. Aan de voorzijde een enorme ruime vierde slaapkamer met veel daglichttoetreding; een heerlijke plek om te verblijven. Hier treft u ook de opstelling van de cv-combiketel (Remeha 2013). Aan de achterzijde is de vijfde slaapkamer gelegen met kunststof dakkapel met rolluiken. Tot slot op deze verdieping een aparte ruimte met opstelling van de wasmachine.

Achtertuin:

Vanuit de woonkamer te bereiken. Heerlijk gelegen aan het water en prachtig in de zon! Ook heel fijn dat er een vlonder aanwezig is!

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 675.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.018,-
Aangeboden sinds20 juni 2024, 08:16
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2007
Soort dakZadeldak