010 203 83 38

Klapwijkse Zoom 198 | Berkel en Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 105 m2 wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Op zoek naar Woongeluk in Meerpolder aan de Klapwijkse Zoom! Een heerlijk comfortabel huis en voorzien van alle gemakken. Dit zou zomaar de volgende woning voor u kunnen zijn.

Hierbij alvast een aantal bijzonderheden:

1. Top afgewerkt, zowel binnen als buiten (volledig gestuukt)
2. Keurige keuken en luxe badkamer
3. Heerlijke woonkamer met grote raampartijen
4. 3 slaapkamers aanwezig
5. 1 parkeerplaats op eigen terrein
6. Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 128,-
7. Oplevering kan per direct

Kortom een leuke, zó te betrekken, woning met goede ligging in de populaire woonwijk ‘Meerpolder’.

Ruime entree met meterkast en toilet met fonteintje. Vanuit de entree toegang tot de woonkamer met aan de achterzijde de open keuken. Het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Koelkast, vriezer, 5 pits gaskookplaat met grote oven en een vaatwasser. Het geheel is afgewerkt met een houten blad. Ook is er nog een ruime inpandige berging. Vanuit de keuken en berging is middels een deur toegang tot de tuin. De volledige begane grond is voorzien van een keurige laminaat vloer.

Eerste verdieping

Op deze verdieping 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een royale inloopdouche, wastafel en een 2e toilet. Tot slot op deze verdieping de technische ruimte met opstelling van de cv-combiketel en de wasmachineaansluiting. Deze verdieping is ook voorzien van een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden

Over de buurt:

Wie er graag op uittrekt in de frisse buitenlucht zit goed in Meerpolder. De opzet is ruim en groen en er zijn genoeg plekken waar gespeeld kan worden. Het is een veilige en rustige leefomgeving. De bereikbaarheid van de wijk is zowel met openbaar vervoer (RandstadRail) als de auto optimaal met de verschillende uitvalswegen naar Rotterdam, Delft en Zoetermeer.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 400.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 3.810,-
Aangeboden sinds29 februari 2024, 11:52
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2004
Soort dakPlatdak