010 203 83 38

Jeroen Willemspad 11 | Berkel En Rodenrijs

€ 650.000,- k.k. Neem contact op
  • 148 m2 wonen
  • 128 m2 perceel
  • 5 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 650.000,– k.k. Woongeluk in Optima Forma! Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige afgewerkte eengezinswoning in de Gouden Buurten; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel A (4 zonnepanelen + warmtepomp)
2. Afwerking 10 +
3. Woonoppervlakte van 148 m2
4. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
5. Uitgebouwde woonkamer
6. Luxe keuken en badkamer
7. 5 ruime slaapkamers
8. Prachtig aangelegde voor- en achtertuin
9. Ideale ligging vanwege autoluwe voorkant en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid
10. Oplevering vanaf 4e kwartaal 2024

Kortom, een riante, zó te betrekken eengezinswoning in één van de meest aantrekkelijke woonwijken van Berkel en Rodenrijs, de Gouden Buurten!

Entree woning; hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de ruime living. Op de vloer prachtig keramisch parket met vloerverwarming; wat een luxe! En dan de open keuken aan de voorzijde; dit is één van de eyecatchers van de woning. Aan alles is gedacht; het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Prachtig kookeiland met inductie en Bora afzuiging, Quooker, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Het geheel is afgewerkt met een composiet blad. Op de begane grond ook de opstelling van de warmtepomp en boiler.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is over de gehele breedte. De luxe badkamer is bijzonder strak afgewerkt en is voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Tot slot is er nog een apart toilet. Deze verdieping is voorzien van keurig laminaat.

Tweede verdieping:

Van oorsprong is deze verdieping volledig open. Nu zijn er 2 ruime slaapkamers gemaakt. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakraam. Naast een aparte wasruimte met dakraam is er nog een ruime vliering aanwezig. Deze verdieping is ook voorzien van prachtig laminaat.

Tuinen:

De voor- en achtertuin zijn bijzonder smaakvol aangelegd en ingericht. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van een houten berging met elektriciteit. Ook fijn dat er een zonnescherm aanwezig is.

Verkopers aan het woord:

Met toch wel pijn in ons hart gaan we afscheid nemen van dit heerlijke huis, met leuke buren en in een rustige, kindvriendelijke en veilige wijk. De woonkeuken is ideaal om tijdens het koken in contact te blijven met de rest, inclusief de heerlijk zonnige tuin. We verlaten het dan ook niet omdat we een groter of mooier huis zochten, maar wel om dichterbij familie en aan de kust te gaan wonen. We hopen dan ook dat de toekomstige bewoners hier met net zoveel plezier zullen wonen als wij hebben gedaan.

Over de buurt:

Het uitgangspunt van de Gouden Buurten is de combinatie van dorpse charme en stedelijk comfort. De Gouden Buurt is een wijk waar uw kinderen voldoende plekken hebben om te spelen. De voor de wijk karakteristieke polderwegen met hun sloten en bomenrijen moeten vooral ruimte bieden voor fietsen en spelen.
Naast het dorpse groen heeft u alle nodige voorzieningen, zoals scholen en winkels in het Gouden Hart binnen handbereik. De steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand door de Randstadrail. De Gouden Buurten combineert het beste van stad en land.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 650.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.392,-
Aangeboden sinds3 juni 2024, 18:02
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2021
Soort dakZadeldak