010 203 83 38

Christiaan Eijkmanstraat 64 | Berkel En Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 85 m2 wonen
  • 87 m2 perceel
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 450.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtig 3-kamerappartement gelegen op de 4e verdieping van een nieuw opgeleverd appartementencomplex met vrij uitzicht; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Gloednieuw appartement met eigen parkeerplaats en berging op toplocatie
2. Energielabel A (warmtepomp, volledige vloerverwarming en collectieve zonnepanelen)
3. Prachtige raampartijen – heel veel daglicht!
4. Luxe keuken en badkamer
5. Terras aan de voorzijde
6. Gelegen nabij winkels, apotheek, zorginstellingen
7. Gezonde Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 203,– (appartement + parkeerplaats)
8. Oplevering kan per direct
9. Van harte welkom!

Kortom, een riant, zo te betrekken appartement in een keurig verzorgd appartementencomplex gelegen in het prachtige centrum van Berkel en Rodenrijs
Entreehal met bellentableau, trappenhuis, lift en toegang tot de afzonderlijke bergingen.

4e verdieping:

Ruime entree met meterkast, luxe toilet met fonteintje. Met aan de achterzijde de eerste slaapkamer met prachtige ramen tot op de grond. Daarnaast is de aparte ruimte met opstelling van de warmtepomp en wasmachine. De luxe badkamer is bijzonder strak afgewerkt en is voorzien van een royale inloopdouche en een modern badkamermeubel. En dan krijgen we toegang tot de royale woonkamer. Wat direct bij binnenkomst opvalt zijn de prachtige raampartijen, heerlijk al dat licht. Aan de voorzijde is de moderne open keuken gelegen, de keuken is luxe afgewerkt en voorzien van alle gemakken. Het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, wijnklimaatkast, oven, stoomoven, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer ook toegang tot de ruime master bedroom en balkon.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 450.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 5.294,-
Aangeboden sinds29 januari 2024, 14:59
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementGalerijflat
Soort bouwAppartement
Bouwjaar2023
Soort dakPlatdak