010 203 83 38

Bosplaatstraat 22 | Berkel en Rodenrijs

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 162 m2 wonen
  • 262 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige 2-onder-1-kapwoning + garage en een kelder in de aantrekkelijke woonwijk ‘Rodenrijse Zoom’, dan zou dit zomaar uw volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Woonoppervlakte van ruim 160 m2
2. Heerlijke uitgebouwde woonkamer
3. Kelder
4. Keuken en badkamer zijn top
5. 4 slaapkamers
6. Parkeren op eigen terrein
7. Achtertuin met vrij uitzicht gelegen aan het water
8. Oplevering 4e kwartaal 2023

Kortom, een royale, zó te betrekken woning met een fantastische ligging! In de directe nabijheid van scholen, winkels, Randstadrail en het Annie MG Schmidtpark met niet te vergeten ‘de tuin van Floddertje’.

Entree:

Ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fonteintje, meterkast en deur naar de riante living. Wat een prachtige ruimte is dit, heerlijk breed met heel veel daglicht. Aan de voorzijde is de open keuken met kookeiland gesitueerd; aan alles is gedacht. Er is o.a. een 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. Vanuit de woonkamer is ook de kelder te bereiken met een goede stahoogte. Ook is er een deur naar de garage, dus deze is ook binnendoor te bereiken, hoe fijn is dat!

Eerste verdieping:

Op deze verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een royale inloopdouche, dubbele wastafel en een
2e toilet.

Tweede verdieping:

Wat is dit een geweldige verdieping. Een hele ruime verdieping met een 4e slaapkamer en een heuse walk in closet. Op deze verdieping treft u ook de opstelling van de cv-combiketel en net als in de garage een 2e wasmachine aansluiting.

Achtertuin:

Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui de achtertuin met vrij uitzicht te bereiken. De tuin is onderhoudsvriendelijk en ligt aan het water. De ligging is op het zuiden en hiermee van zon verzekerd!

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 735.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.537,-
Aangeboden sinds3 juli 2023, 08:18
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis
Soort bouwWoonhuis
Bouwjaar2009
Soort dakSamengesteldak