010 203 83 38

Groeneweg 123 | Bergschenhoek

Gelukt o.v. Neem contact op
  • 63 m2 wonen
  • 1 slaapkamer

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 300.000,– k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een gaaf 2-kamerappartement in een keurig verzorgd appartementencomplex; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel C
2. Prachtige raampartijen – heel veel daglicht!
3. Keurige keuken en badkamer
4. Gezamenlijk zonnig dakterras met loungebanken
5. Gemeenschappelijke fietsenstalling
6. Gelegen nabij winkels, apotheek, zorginstellingen
7. Gezonde Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 173,– inclusief € 33,– stookkosten
8. Oplevering begin 4e kwartaal 2024

Kortom, een leuk, zo te betrekken appartement in een keurig verzorgd appartementencomplex gelegen in de directe nabijheid van alle voorzieningen.
Het afgesloten entree is voorzien van een intercom, lift en trappenhuis.

2e verdieping:

Ruime entree met toegang tot alle vertrekken. Wat bij binnenkomst opvalt zijn de prachtige raampartijen, heerlijk al dat licht. De living is keurig afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. De open keuken is ook bijzonder compleet; het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Inductie kookplaat, combioven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Het geheel is afgewerkt met een kunststof blad. Vanuit de living is ook de slaapkamer te bereiken. De badkamer keurig afgewerkt en is voorzien van een douchecabine, wastafel en een toilet. Hier treft u ook de opstelling van de wasmachine en droger aan.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs€ 300.000,- k.k.
Vraagprijs per m2€ 4.762,-
Aangeboden sinds20 juni 2024, 11:28
StatusGelukt o.v.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning
Soort bouwAppartement
Bouwjaar2006
Soort dakPlatdak