De allerleukste makelaar! WOONGELUK
MAKELAARDIJ

Woongeluk heeft een eigen identiteit en werkwijze ontwikkeld, die zich écht heeft bewezen. Deze werkwijze is speciaal gericht op de snelle en veranderende woningmarkt.

 

Dat een huis misschien wel de grootste aankoop in uw leven is, beseft Woongeluk als geen ander. Daarom willen wij er altijd voor u zijn. In de ochtend, in de avond en in het weekend.

 

Een bord in de tuin plaatsen is één ding, maar een huis echt goed verkopen is heel wat anders. Woongeluk heeft een werkmethode die slim gericht is op de constant veranderende en met name snelle woningmarkt.

 

Wij zijn actief, enthousiast en altijd innovatief. Wij durven wel te zeggen dat wij experts zijn als het gaat om verkopen en aanpassingsvermogen. Wij kennen de buurt als geen ander en weten daarom altijd de juiste prijs te onderhandelen.

WELK VERSCHIL BIEDT WOONGELUK MAKELAARDIJ U?

 

Wij willen eigenlijk gewoon de beste zijn. Daarom verkopen wij uw huis niet alleen, wij vermarkten het. Wij stoppen veel tijd in de presentatie van uw woning met professionele fotografie en pakkende teksten. Woongeluk Makelaardij maakt graag het verschil voor u!

 

Kennismaken?

 

Uw woning verkopen door Woongeluk?
Wij horen het graag!

Met vriendelijke groet,

Woongeluk Makelaardij

Graag stellen wij ons even voor.

[KGVID]http://woongelukmakelaardij.nl/wp-content/uploads/2016/01/geluk.mp4[/KGVID]

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?