wiebenik_makelaar

WOONGELUK
MAKELAARDIJ

MAARTEN TROUWBORST

WOONGELUK MAKELAARDIJ HEEFT EEN EIGEN IDENTITEIT EN WERKWIJZE ONTWIKKELD. SPECIAAL GERICHT OP DE AANTREKKENDE EN VERANDERENDE WONINGMARKT.

 

U vraagt zich af wat u zich daarbij voor moet stellen? Welnu, ik ben actief, enthousiast en innovatief. Een expert als het gaat om verkopen. Ik beschik over een flinke dosis aanpassingsvermogen en kan goed luisteren. Daarnaast ken ik de buurt als geen ander en weet daarom altijd precies de juiste prijs voor uw huis te onderhandelen.

WELK WEZENLIJK VERSCHIL BIEDT WOONGELUK MAKELAARDIJ U?

 

Ik verkoop uw huis niet alleen, ik vermarkt uw huis. Dat betekent dat er veel tijd gestoken wordt in de presentatie van uw woning. Een fotograaf maakt foto’s en de verkoopteksten zijn altijd pakkend. Woongeluk Makelaardij maakt graag het verschil voor u!

 

Kennismaken?

Uw woning verkopen door Woongeluk?
Ik hoor het graag!

 

Met vriendelijke groet,

Maarten Trouwborst
Woongeluk Makelaardij