Wij helpen je ! WONING
VERKOPEN?
Woongeluk als verkoopmakelaar

Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Dat is een spannende aangelegenheid, iets waarbij meer komt kijken dan u denkt. Daarom is het verstandig u op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan door een lokale makelaar.
 

 

Woongeluk Makelaardij is als makelaar meer dan een bemiddelaar. Als makelaar zien we onszelf ook als marketeer. Een optimale marketing in combinatie met een gedreven aanpak en hoge inzet zorgt voor resultaat!

 

De huizenmarkt is geen loterij. Je kunt het geluk een stevig handje helpen. De werkwijze waarmee Woongeluk Makelaardij huizen verkoopt, is bewezen anders.
Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. Wij zoeken van tevoren alles uit over uw huis. Die – kosteloze – analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

 

Woongeluk start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek presenteren we de effectieve verkoopstrategie van Woongeluk Makelaardij. Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en aantrekkelijkste voorwaarden.
Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

 

De krachtige kenmerken van Woongeluk:

 


Verassende presentatie van de woning

Bij de verkoop van woningen draait het om de presentatie. Woongeluk besteedt hier buitengewoon veel aandacht aan. Professionals maken de foto’s, 3D-Tour en plattegronden. Om de presentatie fraai af te ronden wordt een mooie aanbiedingstekst gemaakt.
Alleen de allerbeste presentatie zorgt voor het beste resultaat.

 

Deskundige en enthousiaste makelaar


Maarten Trouwborst heeft ruime ervaring in de makelaardij. In de afgelopen jaren heeft hij zijn eigen identiteit en werkwijze ontwikkeld. Wat dat inhoudt? Maarten is actief, enthousiast en innovatief. Een doorzetter als het gaat om verkoop. Hij beschikt over een flinke dosis aanpassingsvermogen! Maarten verkoopt niet zomaar vier muren met een dak erop, Maarten verkoopt ‘beleving’.

 

Duidelijke communicatie


Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Woongeluk evalueert met regelmaat het verkoopproces en stelt indien nodig de verkoopstrategie bij.
 De dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de eindinspectie en de overdracht van de woning.
 Ook na de overdracht houden we graag contact met u voor allerlei advies.
 Wij zien u graag als ambassadeur.
 
Kopje koffie drinken?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?