Wij helpen je ! TAXATIE
RAPPORT
Een kundige taxatie.

Een woning verkopen doe je niet dagelijks en het gaat om veel geld. Een kundige taxateur is daarom  heel belangrijk om de juiste verkoopwaarde van uw woning te kunnen bepalen.  Woongeluk makelaardij heeft met Martine een erkend taxateur in eigen huis.

 

Om de reële vraagprijs van uw woning te bepalen heeft u een dus een erkend taxateur nodig. Maar wat als u een huis wilt kopen en u twijfelt aan de vraagprijs? Of als u wilt verbouwen en een hogere hypotheek nodig heeft? Of als u überhaupt een hypotheek nodig heeft. De hoogte van de hypotheek is namelijk niet alleen afhankelijk van je inkomen, maar ook van de waarde van je woning? Martine van Woongeluk kan u helpen. Ze is actief en gedreven en kent de buurt en de lokale markt. Heeft u vragen of heeft u interesse in een taxatie. Neem contact op, we reageren snel.

 

Waarom kiezen voor Woongeluk Makelaardij.

Maarten van Woongeluk heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een uiterst gedreven en succesvol makelaar in Berkel en omgeving. Met zijn enthousiasme en passie heeft hij een groot tevreden klantenbestand opgebouwd. Kijk maar eens naar de Funda reviews onderaan op de homepage. Om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen hebben Maarten en Martine besloten om taxaties in eigen huis uit te voeren. Martine is nu erkend taxateur. Heel handig als de taxateur en de makelaar samenwerken om zo de best mogelijke prijs voor u uit te onderhandelen. Win win dus.

 

Tegenwoordig is het ook mogelijk om voor een betrekkelijk lage prijs een online taxatie uit te voeren. Hier komt geen mens aan te pas; het huis wordt puur getaxeerd op data. Niet echt slim dus als het om zoveel geld gaat. In dit geval is goedkoop eigenlijk altijd duurkoop. Een echte taxateur praat, ziet en beoordeelt met zijn ogen, niet met data. Als u op een goede manier uw huis wilt laten taxeren en wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?